AKTUELLA AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång! Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden som passar just dig och din familj!


UF på Tuna Park

Nu på fredag 24/1 kommer Ung Företagsamhet Södermanland till Tuna Park! Ta del av vad dessa unga entreprenörer skapat från idé till produkt (eller tjänst) mellan kl. 15-18 på MatTorget och i nya galleriadelen.


Kometklubben

I kometklubben testar vi på nya saker tillsammans med Rymdizarna som landar på Tuna Park med jämna mellanrum. Dessa kramvänliga maskotar leker och busar med barnen och utför någon ny aktivitet vid varje tillfälle. Kometklubben är anpassad för barn 3-7år.

Kometkarriär- en trestegs raket!
Alla barn som vill vara med i kometklubben får en liten bok som man sparar klistermärken i. Vid varje tillfälle får man ett nytt klistermärke. Var tredje klistermärke innebär att man når en ny nivå och man får ett pris!

När landar Rymdizarna nästa gång?
Rymdizarna landar på Tuna Park igen den 1/2 och är redo för lansering av rymdizdansen! Alla barn är välkomna att lära sig dansen till vår alldeles egna kometklubbenlåt, dansa dansstop och disco så klart!

Varje heltimme lär vi ut Rymdizdansen i ca 20 min, därefter disco & dansstop.
Koreografin har tagits fram av dansstudion Let’s Move här i Eskilstuna.

När: 1/2 kl. 11-15

Plats: Eat & Play, i nya galleria delen närmast City Gross.


GE BORT EN GÅVA SOM ALLA VILL HA

Vi har bytt presentkortsleverantör från Cashcom (grönt kort) till EML (rosa kort). Läs mer om anslutna butiker och hur du kollar till saldo här.

Ett presentkort från Tuna Park ger dig möjlighet att enkelt ta del av vårt stora shoppingutbud. Med nästan alla av handelsområdets butiker, caféer och restauranger anslutna förvandlas Tuna Parks presentkort till den perfekta presenten för alla!

Du kan köpa Tuna Parks presentkort i en av våra tre presentkortsmaskiner på mattorget i gallerian, utanför City Gross entré eller vid förbutiken på Stora Coop.


 


Premiär för ASPECTS: Nytt videoverk på Tuna Park

Välkommen till Tuna Park den 27 september från kl. 10.00. Då har vi premiär för det nya videokonstverket ASPECTS på vår storskärm. ASPECTS består av tio stycken så kallade cinemagrafer, en blandning av rörlig bild och fotografier. Utgångspunkten är vardagliga situationer i olika Eskilstunamiljöer som vi närmat oss med en smula drömsk absurdism.

APECTS är platsspecifikt d.v.s. det är skräddarsytt att visas just på vår stora skärm och ingen annanstans. Ett tankeväckande innehåll som ändå är lätt att ta till sig.

Där finns detaljer som får oss att fundera på det offentliga rummets möjligheter, gränserna mellan fiktion och verklighet och den mänskliga uppfattningsförmågan. Helt enkelt olika aspekter av den verklighet som vi tolkar utifrån våra varierande utgångspunkter.

Vi hoppas att ASPECTS ska ge dig som besökarna ett tillfälle att få stunds paus för eftertanke och reflektion. En mindfullness-stund i vardagen.

ASPECTS är producerat av aStory Kommunikationsbyrå på uppdrag av Tuna Park.

Välkommen!

 


FAMILJEMIDDAG PÅ ONSDAGAR

På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.
Barnens måltid (utvalda rätter) ingår i priset av en vuxenportion. Vill barnen välja någon av de utvalda rätterna från Basilica ska även den vuxna välja från Basilicas meny. Vill barnet äta en barnbuffé från Sooya ska även den vuxna välja en rätt eller en vuxenbuffé från Sooya.
Erbjudandet gäller mellan kl. 16.00 och 20.00, för barn upp till 12 år.

På Basilica får barnen välja mellan:
-Pannkakor med sylt och grädde
-Köttbullar med potatismos och lingonsylt
En portion ingår per betald vuxenmåltid.
Dryck ingår ej.

Hos Sooya
På Sooya får barnen välja sina favoriter från den asiatiska buffén och äta så mycket de orkar.
-En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid inklusive sushi fr. 10 bitar.

Tid: Onsdagar kl.16-20

BOKA SHOPPINGGUIDE OCH HITTA STILEN

Förutom att många butiker här på Tuna Park erbjuder fin fin personlig service kan vi erbjuda dig som önskar ännu mer hjälp på vägen! 

-Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs.

Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Läs hur det funkar och vad det kostar här!