AKTUELLA AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång! Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden som passar just dig och din familj!

När landar Rymdizarna nästa gång?

Rymdizarna har vårfeeling och vill dansa loss, Kometklubben bjuder in till ett färgsprakande neondisco med Rymdizarna och barnens favoritmusik!

Måla din egen t-shirt med neonfärger
Barnen får dessutom måla sin egen t-shirt med självlysande neonfärger som lyser upp i discorummet, begränsat antal platser (ca 100st), först till kvarn gäller för att måla sin t-shirt men alla barn kan få självlysande ansiktsmålning!

Godislycka
Vi avrundar discodansen med att prova godislyckan genom att snurra på lyckohjulet, det är ju ändå lördag!

När: 2/3 kl. 11-15. Vi målar t-shirts kl. 11 och kl. 13 i mån av t-shirts! Vi har t-shirts för barn 4-6 samt 7-8 år. Självklart får man ta med sig en egen t-shirt om man vill!

Plats: MatTorget

Läs mer om Kometklubben


 FAMILJEMIDDAG PÅ ONSDAGAR


På onsdagar äter barnen gratis på Tuna Park! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.

Restaurang Basilica och Sooya bjuder på en barnportion/barnbuffé per vuxenportion. Gäller även sushi fr. 10 bitar. Erbjudandet gäller barn upp till 12 år. Barnen kan välja på:

Hos Sooya
-en barnbuffé inkl. dryck

Hos Restaurang Basilica
-Pannkakor
-Köttbullar med mos
Dryck ingår ej.

Tid: Onsdagar kl.16-20


BOKA SHOPPINGGUIDE OCH HITTA STILEN

Förutom att många butiker här på Tuna Park erbjuder fin fin personlig service kan vi erbjuda dig som önskar ännu mer hjälp på vägen! 

-Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs.

Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Läs hur det funkar och vad det kostar här!