AKTUELLA AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång! Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden som passar just dig och din familj!


Ny klubb för alla nyfikna barn!

I kometklubben testar vi på nya saker tillsammans med Rymdizarna som landar på Tuna Park med jämna mellanrum. Dessa kramvänliga maskotar leker och busar med barnen och utför någon ny aktivitet vid varje tillfälle. Kometklubben är anpassad för barn 3-7år.

Kometkarriär- en trestegs raket!

Alla barn som vill vara med i kometklubben får en liten bok som man sparar klistermärken i. Vid varje tillfälle får man ett nytt klistermärke. Var tredje klistermärke innebär att man når en ny nivå och man får ett pris!

När landar Rymdizarna nästa gång?

 

Hållutkik i våra kanaler, här på hemsidan eller i våra sociala medier; Facebook, Instagram eller Snapchat @kometklubben för att hålla dig uppdaterad!


 FAMILJEMIDDAG PÅ ONSDAGAR


På onsdagar äter barnen gratis på Tuna Park! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.

Restaurang Basilica och Sooya bjuder på en barnportion/barnbuffé per vuxenportion. Gäller även sushi fr. 10 bitar. Erbjudandet gäller barn upp till 12 år. Barnen kan välja på:

Hos Sooya
-en barnbuffé inkl. dryck

Hos Restaurang Basilica
-Pannkakor
-Köttbullar med mos
Dryck ingår ej.

Tid: Onsdagar kl.16-20


BOKA SHOPPINGGUIDE OCH HITTA STILEN

Förutom att många butiker här på Tuna Park erbjuder fin fin personlig service kan vi erbjuda dig som önskar ännu mer hjälp på vägen! 

-Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs.

Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Läs hur det funkar och vad det kostar här!