AKTUELLA AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång! Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden som passar just dig och din familj!


JULHANDLA PÅ HEMMAPLAN

Välkommen in i värmen och upplev julen på Tuna Park! Butikerna är laddade med julklappar för både stora och små, dessutom får du personlig service och hjälp om du behöver tips och råd från vår personal!

På Tuna Park är det enkelt att julhandla; gratis parkering och det mesta under ett och samma tak!

HANDLA FÖR ESKILSTUNA

I samarbete med Eskilstuna Stadsmission har vi tagit fram aktiviteter så att våra besökare kan bidra till en godare jul för våra medmänniskor i Eskilstuna. Tillsammans kan vi hjälpa fler familjer att fira jul! Du som besöker oss under julen kan på flera håll i gallerian välja att ”Handla med omtanke” genom att swisha ett bidrag direkt till Stadsmissionen. Pengarna går oavkortat till verksamheten Matlaget som ger familjer i Eskilstuna en godare jul.

Paketinslagning: Paketinslagning till förmån för Eskilstuna Stadsmission. Du kan även välja att swisha ett valfritt belopp till Eskilstuna Stadsmission när paketinslagningen är bemannad. Du får då en en fin etikett på din julklapp som tack för ditt bidrag.

Fredag 29/11 kl. 16-20
Lördag och söndag kl. 12-16
Fredag 20/12 kl. 16-20
Måndag 23/12 kl. 10-16

Välkommen till paketinslagningen på MatTorget på Tuna Park, vid angivna tider slår vi in julklapparna åt dig, övrig tid är du välkommen att slå in julklapparna här själv.

Klä granen: Tillsammans klär vi den stora granen på MatTorget. Våra kulor är värda olika summor, välj en kula/valör och bidra till Eskilstuna Stadsmission!

Fredag 29/11 kl. 16-20
Lördag och söndag kl. 12-16
Fredag 20/12 kl. 16-20
Måndag 23/12 kl. 10-16

Handla för Eskilstuna-kasse: Du hittar vår shoppingkasse vid presentkortsmaskinerna, som du kan lägga ner dina inköp i och du kan  välja att bidra till Eskilstuna Stadsmission som tack!


UPPLEV JULEN PÅ TUNA PARK

Julskyltningen på Tuna Park är något utöver det vanliga, vi älskar julen och hoppas kunna ge dig en härlig upplevelse och julkänsla på plats hos oss!

Tuna Parks julfönster: En julskyltning som du bara inte får missa! Leta rätt på mössens alla gömställen och spana in den lilla ostaffären, tomten som landar med sin fallskärm, hundvalparna som sover sött och andra mysiga detaljer! Du hittar dessa julfönster intill Akademibokhandeln och Synsam.

Eskilstuna i miniatyr: Eskilstuna har funnits i över 350 år och utvecklingen har aldrig stått still. I vår tågmodell av Eskilstuna har vi blandat det gamla med det nya, historiska byggnader med ny arkitektur, vardag med fest och små händelser med stora.

I vår modell kan du hitta industrihistoria, Miss Universum, ett världsrekord, ett musikaliskt avsked, kända eskilstunaprofiler och mycket annat. Vilken är din favorit?

Luciatåg: Årets Lucia firas tillsammans med Engelska skolan kl. 13.00 och Stålforsskolan kl. 15.00 den 13/12 vid MatTorget.

Nu börjar julafton äntligen närma sig! Hos oss hittar du allt det där som hör julen till. Julpynt och granar, julklappar till stora och små, julskinka och vört, julgodis och lussekatter och vi har paketerat det med en stor dos julstämning. Ta med nära och kära och strosa, fika och låt julkänslan komma. Välkommen in i värmen!


Premiär för ASPECTS: Nytt videoverk på Tuna Park

Välkommen till Tuna Park den 27 september från kl. 10.00. Då har vi premiär för det nya videokonstverket ASPECTS på vår storskärm. ASPECTS består av tio stycken så kallade cinemagrafer, en blandning av rörlig bild och fotografier. Utgångspunkten är vardagliga situationer i olika Eskilstunamiljöer som vi närmat oss med en smula drömsk absurdism.

APECTS är platsspecifikt d.v.s. det är skräddarsytt att visas just på vår stora skärm och ingen annanstans. Ett tankeväckande innehåll som ändå är lätt att ta till sig.

Där finns detaljer som får oss att fundera på det offentliga rummets möjligheter, gränserna mellan fiktion och verklighet och den mänskliga uppfattningsförmågan. Helt enkelt olika aspekter av den verklighet som vi tolkar utifrån våra varierande utgångspunkter.

Vi hoppas att ASPECTS ska ge dig som besökarna ett tillfälle att få stunds paus för eftertanke och reflektion. En mindfullness-stund i vardagen.

ASPECTS är producerat av aStory Kommunikationsbyrå på uppdrag av Tuna Park.

Välkommen!

 


FAMILJEMIDDAG PÅ ONSDAGAR

På onsdagar bjuder restaurangerna Basilica och Sooya på barnens middag! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.
Barnens måltid (utvalda rätter) ingår i priset av en vuxenportion. Vill barnen välja någon av de utvalda rätterna från Basilica ska även den vuxna välja från Basilicas meny. Vill barnet äta en barnbuffé från Sooya ska även den vuxna välja en rätt eller en vuxenbuffé från Sooya.
Erbjudandet gäller mellan kl. 16.00 och 20.00, för barn upp till 12 år.

På Basilica får barnen välja mellan:
-Pannkakor med sylt och grädde
-Köttbullar med potatismos och lingonsylt
En portion ingår per betald vuxenmåltid.
Dryck ingår ej.

Hos Sooya
På Sooya får barnen välja sina favoriter från den asiatiska buffén och äta så mycket de orkar.
-En barnbuffé inkl. dryck ingår per betald vuxenmåltid inklusive sushi fr. 10 bitar.

Tid: Onsdagar kl.16-20

BOKA SHOPPINGGUIDE OCH HITTA STILEN

Förutom att många butiker här på Tuna Park erbjuder fin fin personlig service kan vi erbjuda dig som önskar ännu mer hjälp på vägen! 

-Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs.

Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Läs hur det funkar och vad det kostar här!