AKTUELLA AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

På Tuna Park har vi alltid något roligt på gång! Håll utkik efter aktiviteter och erbjudanden som passar just dig och din familj!


SUPERSHOPPING HELA HELGEN 19-21 OKTOBER

Nedan kan du se alla Supershoppingerbjudanden som gäller hela helgen 20-22 oktober! Du behöver inte ta med dig erbjudandena, de gäller i butik oavsett! Välkomna!


Tips! Parken Zoo Halloween på Tuna Park 
Parken Zoo’s Halloweenvecka närmar sig (1-4 November) och de spöklika figurerna  är på plats på Tuna Park kl. 11-14 med ett smakprov av vad som väntar!
-Uppträdande kl. 11 och kl. 13.30
-Spökdans, fototävling och utmaningar!

Lör 10 Oktober kl. 11-14 på Tuna ParkSTÖRRE UTBUD OCH ÖKAD SERVICE NÄR TUNA PARK BYGGER UT!

Nu börjar det närma sig invigningsfest av vår nya galleriadel här på Tuna Park! Håll utkik på vår Facebook och Instagram så du inte missar inbjudan!

Utbyggnaden på 8400 m² kommer att stå färdig senhösten 2018. När den är klar kommer gallerian vara totalt 24 800 kvm och innehålla ca 66 butiker. I och med utbyggnaden har intresset för etablering i Eskilstuna ökat och flera nya varumärken har visat intresse. I den nya delen kommer det finnas utrymme för både livsmedel, fler butiker, service, toaletter och restaurangverksamhet. En av de större hyresgästerna är matbutiken City Gross.

Nya varumärken på handelsområdet under 2018: Only, Veromoda, Polarn och Pyret, City Gross, restaurang Casa Salsa, restaurang Casa Mia, Cassels och Nordic Wellness. Apoteket och Pressbyrån kommer att flytta ut till den nya delen för att göra plats för fler restaurangkoncept på mattorget 2019.

PARKERING
Intill den nya galleridelen planeras det för fler parkeringsplatser i samverkan med Parken Zoo. Vi kommer därmed ha över 1000 gratis parkeringsplatser till gallerian.

Läs mer om projektet här.


På onsdagar äter barnen gratis på Tuna Park! Ta med familjen på middag mitt i veckan och äta något extra gott.
-Restaurang Basilica och Sooya bjuder på en barnportion/barnbuffé per vuxenportion. Gäller även sushi fr. 10 bitar.
Erbjudandet gäller barn upp till 12 år. Barnen kan välja på:
Hos Sooya
-en barnbuffé inkl. dryck
 
Hos Restaurang Basilica
-Pannkakor
-Köttbullar med mos
Dryck ingår ej.
Tid: Onsdagar kl.16-20
 

BOKA SHOPPINGGUIDE OCH HITTA STILEN

Förutom att många butiker här på Tuna Park erbjuder fin fin personlig service kan vi erbjuda dig som önskar ännu mer hjälp på vägen! 

-Har du svårt att få ihop en smickrande helhet stil- och färgmässigt eller tycker du kanske det är trist att handla på egen hand? Ta chansen och få hjälp av riktiga proffs.

Slipp garderobsångesten och undvik felköpen samtidigt som du sparar tid!

Läs hur det funkar och vad det kostar här!