Synsam på Tuna Park

Öppettider: Mån-fre: 10:00-20:00, Lör: 10:00-18:00, Sön: 10:00-18:00

Butiksinfo:
På Synsam har vi sedan 1968 arbetat för att hjälpa alla i vårt land till ett bättre seende och utseende. 1968 gick ledande fristående optiker från hela landet samman under ett gemensamt namn. Idag består Synsam av drygt 170 butiker i Sverige och 450 i Norden. De äldsta butikerna har över hundra års erfarenhet och kunskap i ryggen!

Vår nära och ofta långa kontakt med dig som kund är ett av våra signum. I kombination med det senaste inom mode, sortiment, teknik och undersökningsmetoder gör det oss till ett klokt och tryggt val, både för dig och dina ögons skull.

Vi följer trender från hela världen och inspireras av såväl stora som små designers. Vi har ett stort sortiment av bågar för såväl klassisk stil, retro som fashionista!

Våra varumärken är: Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren, Ralph Lauren, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Gucci, Efva Attling, Vaspuma, Perry Ellis, Elizabeth Arden, Vendela, Calvin Klein, Skaga, Tom Ford, G-star Eyewear, Persol, Michael Kors, Converse, Modo, Ray ban, Prodesign Denmark, Boomerang, Eco, Vouge, Diesel, Oxydo, Carrera, Oakley, KunoQvist, Polaroid, Eyes Fashion, Opo, Hello Kitty, Angry Birds, Eyes kids.

Kom in till oss så berättar vi mer eller besök oss på vår hemsida www.synsam.se där du enkelt kan boka tid.

Telefon: 016-519650
www.synsam.se

om-synsam

VÄLKOMMEN TILL TUNA PARK I ESKILSTUNA, VI ERBJUDER DIG AKTIVITETER SOM PASSAR HELA FAMILJEN. KOMBINERA EN UTFLYKT TILL PARKEN ZOO MED SHOPPING OCH RESTAURANGBESÖK.

Tuna Park Köpcentrum

Gunborg Nymansväg 2
632 22 Eskilstuna

Kontakta Oss

Öppettider

VARDAGAR 10 - 20
LÖRDAG 10 - 18
SÖNDAG 10 - 18

Avvikande öppettider