Tuna Nails på Tuna Park

Öppettider: Mån-fre:10:00-20:00, Lör: 10:00-18:00, Sön:10:00-18:00

Tidsbokning eller kontakt med salongen: Tel: 073 574 73 77. 

PROFESSIONELL MANIKYR

En välgjord manikyr och omsorgsfullt lackerade naglar bidrar till helhetsintrycket. Det gör dig helt enkelt vackrare! På Tunal Nails kan du få nagelförlängning med akryl eller gelé. Det innebär att naglarna byggs på med antingen tippar eller mallar som sedan täcks med akryl eller gelé. Därefter skulpteras naglarna i valfri längd, form och design. Behandlingen avslutas alltid med välgörande oljor. Genom behandlingen garanteras du ett vackert och varaktigt resultat, utförd med marknadsledande och högklassiga produkter.

Gellack
Gellack är en ny permanent nagellack som har blivit väldigt populär. Lacken penslas på nagelplattan och härdas i UV-lampa. Lacken håller upp till tre veckor. Är du trött på nagellack som flagnar? Har du tunna naglar som flisar sig? Då är gellack perfekt för dig!

  • Helt torrt när du lämnar salongen.

  • Högglansig yta.

  • 2-3 veckors hållbarhet på naturlig nagel.

  • Flagnar ej.

  • Vi har nästan 150 färger att välja mellan.

FOTVÅRD

Unna dig en exklusiv och lyxig pedikyr för dina fötter. Royal Nails anpassar sin pedikyr efter dina önskemål. Pedikyr är en behandling för dig som vill ha fina och fräscha fötter och samtidigt få en skön och avkopplande behandling.

lux

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL TUNA PARK I ESKILSTUNA, VI ERBJUDER DIG AKTIVITETER SOM PASSAR HELA FAMILJEN. KOMBINERA EN UTFLYKT TILL PARKEN ZOO MED SHOPPING OCH RESTAURANGBESÖK.

Tuna Park Köpcentrum

Gunborg Nymansväg 2
632 22 Eskilstuna

Kontakta Oss

Öppettider

VARDAGAR 10 - 20
LÖRDAG 10 - 18
SÖNDAG 10 - 18

Avvikande öppettider