JULHANDLA PÅ HEMMAPLAN

Välkommen in i värmen och upplev julen på Tuna Park! Butikerna är laddade med julklappar för både stora och små, dessutom får du personlig service och hjälp om du behöver tips och råd från vår personal!

På Tuna Park är det enkelt att julhandla; gratis parkering och det mesta under ett och samma tak!

HANDLA FÖR ESKILSTUNA

I samarbete med Eskilstuna Stadsmission har vi tagit fram aktiviteter så att våra besökare kan bidra till en godare jul för våra medmänniskor i Eskilstuna. Tillsammans kan vi hjälpa fler familjer att fira jul! Du som besöker oss under julen kan på flera håll i gallerian välja att ”Handla med omtanke” genom att swisha ett bidrag direkt till Stadsmissionen. Pengarna går oavkortat till verksamheten Matlaget som ger familjer i Eskilstuna en godare jul.

Paketinslagning: Paketinslagning till förmån för Eskilstuna Stadsmission. Du kan även välja att swisha ett valfritt belopp till Eskilstuna Stadsmission när paketinslagningen är bemannad. Du får då en en fin etikett på din julklapp som tack för ditt bidrag.

Fredag 29/11 kl. 16-20
Lördag och söndag kl. 12-16
Fredag 20/12 kl. 16-20
Måndag 23/12 kl. 10-16

Välkommen till paketinslagningen på MatTorget på Tuna Park, vid angivna tider slår vi in julklapparna åt dig, övrig tid är du välkommen att slå in julklapparna här själv.

Klä granen: Tillsammans klär vi den stora granen på MatTorget. Våra kulor är värda olika summor, välj en kula/valör och bidra till Eskilstuna Stadsmission!

Fredag 29/11 kl. 16-20
Lördag och söndag kl. 12-16
Fredag 20/12 kl. 16-20
Måndag 23/12 kl. 10-16

Handla för Eskilstuna-kasse: Du hittar vår shoppingkasse vid presentkortsmaskinerna, som du kan lägga ner dina inköp i och du kan  välja att bidra till Eskilstuna Stadsmission som tack!

 


UPPLEV JULEN PÅ TUNA PARK

Julskyltningen på Tuna Park är något utöver det vanliga, vi älskar julen och hoppas kunna ge dig en härlig upplevelse och julkänsla på plats hos oss!

Tuna Parks julfönster: En julskyltning som du bara inte får missa! Leta rätt på mössens alla gömställen och spana in den lilla ostaffären, tomten som landar med sin fallskärm, hundvalparna som sover sött och andra mysiga detaljer! Du hittar dessa julfönster intill Akademibokhandeln och Synsam.

Eskilstuna i miniatyr: Eskilstuna har funnits i över 350 år och utvecklingen har aldrig stått still.
I vår tågmodell av Eskilstuna har vi blandat det gamla med det nya, historiska byggnader med ny arkitektur, vardag med fest och små händelser med stora.

I vår modell kan du hitta industrihistoria, Miss Universum, ett världsrekord, ett musikaliskt avsked, kända eskilstunaprofiler och mycket annat. Vilken är din favorit?

Luciatåg: Årets Lucia firas tillsammans med Engelska skolan kl. 13.00 och Stålforsskolan kl. 15.00 den 13/12 vid MatTorget.

 

Nu börjar julafton äntligen närma sig! Hos oss hittar du allt det där som hör julen till. Julpynt och granar, julklappar till stora och små, julskinka och vört, julgodis och lussekatter och vi har paketerat det med en stor dos julstämning. Ta med nära och kära och strosa, fika och låt julkänslan komma. Välkommen in i värmen!

______________________________________________________