Ny klubb för alla nyfikna barn!

I kometklubben testar vi på nya saker tillsammans med Rymdizarna som landar på Tuna Park med jämna mellanrum. Dessa kramvänliga maskotar leker och busar med barnen och utför någon ny aktivitet vid varje tillfälle. Kometklubben är anpassad för barn 3-7år.

Kometkarriär- en trestegs raket!

Alla barn som vill vara med i kometklubben får en liten bok som man sparar klistermärken i. Vid varje tillfälle får man ett nytt klistermärke. Var tredje klistermärke innebär att man når en ny nivå och man får ett pris!

När landar Rymdizarna nästa gång?

Rymdizarna har vårfeeling och vill dansa loss, Kometklubben bjuder in till ett färgsprakande neondisco med Rymdizarna och barnens favoritmusik!

Måla din egen t-shirt med neonfärger
Barnen får dessutom måla sin egen t-shirt med självlysande neonfärger som lyser upp i discorummet, begränsat antal platser (ca 100st), först till kvarn gäller för att måla sin t-shirt men alla barn kan få självlysande ansiktsmålning!

Godislycka
Vi avrundar discodansen med att prova godislyckan genom att snurra på lyckohjulet, det är ju ändå lördag!

När: 2/3 kl. 11-15. Vi målar t-shirts kl. 11 och kl. 13 i mån av t-shirts! Vi har t-shirts för barn 4-6 samt 7-8 år. Självklart får man ta med sig en egen t-shirt om man vill!

Plats: MatTorget

 

Hållutkik i våra kanaler, här på hemsidan eller i våra sociala medier; Facebook, Instagram eller Snapchat @kometklubben för att hålla dig uppdaterad!