Service & komfort

PÅ TUNA PARK ÄR DET TREVLIGT & ENKELT ATT HANDLA

Vi försöker nå en så hög servicenivå som möjligt så att shoppingen blir ett rent nöje!
Nedan hittar du en lista över ”bra att veta” hos oss:

Baby lounge/minirum/lekyta
I vårt minirum kan du byta blöja, amma/mata ditt barn eller bara njuta av en stunds lugn och ro. Här finns finns såklart skötbord att tillgå. Tuna Parks Baby lounge hittar du i anslutning till kundtoaletterna vid mattorget och i nya galleridelen innan City Gross. Du kan värma din barnmat i microvågsugn direkt på masttorget. Vi har tre lekytor för barn, på mattorget, vid City Gross och intill butikerna Kicks och Brothers.

Cykelparkering
Utanför huvudentrén intill City Gross finns cykelparkering under tak. Utanför entré 1 och 2 finns våra andra cykelparkeringar.

Defibrillator/Hjärtstartare
I gallerian har vi två hjärtstartare. En är placerad på mattorget intill restaurang Sooya och en finns i rörbutiken på City Gross. På området finns det även en hjärtstartare på Max Hamburgerrestaurang. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg även om olyckan skulle vara framme.

Infotavlor
Innanför huvudentrén, entré 1 och vid mattorget hittar du våra interaktiva vägvisningsskärmar så du lätt kan orientera dig och hitta kortaste vägen till butiken du vill besöka.

Mobilladdningstation
Behöver du ladda mobilen? Sittytorna vid entré 1, mattorget och kundtoaletterna har försetts med eluttag som du gärna får använda för att ladda din mobila enhet.

Parkering 
Totalt finns det ca 1000 parkeringsplatser i anslutning till handelsområdet. Det är alltid gratis och parkera hos oss under våra öppettider.

Parkering för rörelsehindrade
I anslutning till huvudentrén och entré 1 finns reserverade platser för rörelsehindrade.

Sittytor
Slå dig ner och ta en paus på någon av våra sittytor som finns lite varstans i centrumet. Önskar du surfa har du möjlighet att koppla upp dig på vårt trådlösa Wi-Fi nätverk, behöver du ladda din mobila enhet har våra flertalet av våra sittytor eluttag som du får använda.

Toaletter
På Tuna Park finns det ett flertal nya kundtoaletter för dig som besökare. Några av dessa är utrustade med skötbord, andra är handikappanpassade. Toaletterna ligger i anslutning till masttorget och i den nya delen intill City Gross. Intill toaletterna finns även ett amningsrum för dig som vill ge din bebis lugn och ro vid amning, matning och blöjbyte.

Uttagsautomater
På Tuna Park finns det två bankomater. Du hittar den ena i anslutning till entré 1 mellan Rituals och Teknikmagasinet. Den andra hittar du i gångstråket mellan Ecco och Jack & Jones.

Wifi
Självklart bjuder vi på trådlöst nätverk. Det heter Tuna Park gratis Wi-FI och när du har godkänt användarvillkoren är det bara att börja surfa!

Hund och andra djur
Vi tillåter ej hund eller andra djur inne på köpcentrumet.