Utbyggnad

INVIGNING AV NYA GALLERIADELEN OCH CITY GROSS 14/11

Nu stärks handeln i Eskilstuna ytterligare genom invigningen av den nya galleriadelen på Tuna Park. Byggnationen på 8400 kvm har pågått sedan maj 2017 och nu är den färdig för att invigas. I och med detta är gallerian totalt 24 800 kvm och innehåller 66 butiker. I den nya delen kommer det finnas utrymme för både livsmedel, fler butiker, service och restaurangverksamhet.

Bland de nya hyresgästerna finns livsmedelsbutiken City Gross och klädbutiken Cassels. Intill nya huvudentrén ligger två restauranger med lokal förankring, Casa Mia och Casa Salsa. Till nya delen flyttar också redan befintliga butikerna Apoteket Svea, Pressbyrån och Body Shop. Det blir en härlig nystart för dem samtidigt som det gör plats för fler nya varumärken och restauranger i gallerian under 2019.

Nya varumärken på handelsområdet under 2018: Only, Veromoda, Polarn och Pyret, City Gross, restaurang Casa Salsa, restaurang Casa Mia, Cassels och Nordic Wellness. Apoteket och Pressbyrån kommer att flytta ut till den nya delen för att göra plats för fler restaurangkoncept på mattorget 2019.

PARKERING
Intill den nya galleridelen finns det fler parkeringsplatser i samverkan med Parken Zoo. Vi kommer därmed ha över 1000 gratis parkeringsplatser till gallerian.

Nedan ser ni skisser och ritningar över utbyggnaden.

 

Ritning från ovan- utbyggnad streckad. Ritningen kan komma att avvika från slutresultat.

Skiss utbyggnad fasad. Kan komma att avvika från slutresultat.

Skiss utbyggnad interiör. Kan komma att avvika från slutresultat.