Vår historia

TUNA PARK NU & DÅ

Det första spadtaget för handelsområdet Tuna Park togs 2003. Besökarna uppskattar den enkla och bekväma shoppingen som Tuna Park erbjuder och köpcentrumet är inte enbart en handelsplats utan en populär mötesplats där man kan tillbringa tid med familj och vänner.

Tuna Park handelsområde består av ett köpcentrum, en volymhandel samt stormarknad. Köpcentrumet ägs idag av TIAA Henderson Real Estate och sköts av A FEW som ansvarar för köpcentrumets kommersiella utveckling och drift.

Tuna Park har en spännande tid framför sig, ett nytt mattorg tog form hösten 2016 samtidigt som de sista detaljerna kring en planerad utbyggnad av köpcentrumet blev klara. Utbyggnaden på 8000 kvadratmeter beräknas vara klart i mitten av 2018.

Tuna Park är en av sju aktörer som står bakom projektet ”Handla för Eskilstuna” vars syfte är att få eskilstunaborna att känna att deras val faktiskt gör skillnad för staden de bor i. Varje krona som läggs i den egna kommunen bidrar bland annat till välfärd, fler arbetstillfällen, ökad service och levande centrum.